Trygg handel - The Balloon Company - The Balloon Company

Få levert ballonger & festprodukter på døren i løpet av noen få timer!

Trygg handel – The Balloon Company

Trygg handel – informasjon vedrørende COVID-19 til våre kunder

Sikkerheten og helsen til våre kunder og medarbeidere er vår høyeste prioritet. Vi forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer fra helsemyndighetene. På denne siden finner du den viktigste informasjonen for deg som kunde hos The Balloon Company.

For øyeblikket følges følgende regler på vår butikk:
Vi holder god avstand, bruker munnbind, tilbyr håndsprit til alle besøkende og rengjør alle kontaktflater flere ganger om dagen.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å holde seg oppdatert på gjeldende retningslinjer fra FHI. Besøk FHI.no for mer informasjon.

Handel i butikk

Som følge av pålegg fra kommunen holder vi stengt i vår fysiske butikk i perioden 2. mars til og med 29. april, men vi tilbyr «Hent i butikk» og levering som du kan lese om under.

Kontaktløs Hent i butikk – Få varen på parkeringsplassen

Med «Hent i butikk» slipper du å stå i lange køer. Nå kan du raskt og enkelt kjøpe varen på theballooncompany.com, via telefon på 468 99 512, eller via epost på hei@theballooncompany.com, og hente i butikken etter bare 2 timer.

Ved ankomst på butikken, vennligst ring telefon 468 99 512, eller bank på døren, så vil en av v¨åre hyggelig medarbeidere finne frem din ordre. Vennligst ha ditt ordrenummer klart.

Få levert varene hjem eller på jobb

Hos oss finner du en rekke leverings muligheter, både når det gjelder ordinær post, men også ekspress leveranse som gjør at du kan ha varene hos deg i løpet av noen få timer. Les mer om våre leveringsmuligheter her.

 
0

Min HandlekurvSubtotal

kr
X