Artikler - The Balloon Company

Få levert ballonger & festprodukter på døren i løpet av noen få timer!

Artikler

Utdrikningslag

Skal du arrangere utdrikningslag? Vi har alt du trenger for å gjøre festen til en suksess – se vårt utvalg her. Hvis du har fått det morsomme oppdraget om å arrangere et utdrikningslag for en av dine nærmeste, er det mye som må planlegges og kjøpes inn.

Ballongbuketter

Foruten å pynte opp rommet eller lokalet, tilfører oppsatser av fargerike ballonger et ekstra vakkert visuelt element til bildene fra anledningen. Vi har et stort utvalg produkter i ulike farger og materialer. Det er bare fantasien setter grenser.

Tallballonger

Folieballonger formet som tall og bokstaver har blitt veldig populære de siste årene. Med slike ballonger kan man velge tall ut i fra alderen på den som har bursdag, og sette sammen forskjellige ord. Vi har det største utvalget av festprodukter.

Bursdagsballonger

Ballonger er en fin måte å spre glede på, og noe av det beste med dem er at kun fantasien setter grenser for resultatet. Uansett hva du planlegger, har vi alt du trenger av bursdagsballonger og pynt. Her kan du lese mer om noen av våre ulike typer ballonger.

Pynt til fest

Planlegger du et arrangement, babyshower eller bare en liten og personlig bursdagsfeiring? Uansett anledningen du planlegger, har vi alt du trenger av ballonger og pynt til fest. Vi har et stort utvalg av ballonger og festprodukter, og lynrask levering.

Heliumballonger

Helium er en giftfri gass uten farge og lukt som får ballongene til å sveve. Du kan fylle helium i alle typer ballonger. Hos oss kan du kjøpe heliumballonger i alle mulige farger og fasonger – vi har et stort utvalg. Du kan også leie heliumtanker hos oss.

Ballongbue

Du har nok sett ballongbuer på events, selskaper på TV eller premierer. En ballongbue er dekorativt og skaper en annen stemning i rommet. Om det første du gjør er å gå gjennom en ballongbue, starter festen bra. Vi skreddersyr dekorasjoner til arrangementer.

17. mai pynt

Det alle kan være sikre på på 17. mai, er at dagen bringer med seg fest og moro, fyrverkeri, ballonger, mat og hyggelig selskap. Gjør ekstra stas på årets 17. mai-frokost med storslagen pynt. Vi har stort utvalgt av dekorasjoner og ballonger til nasjonaldagen.

Pinata

Pinataer fylles med små overraskelser, som leker, godteri og konfetti. I barnebursdag vil det være naturlig med smågodt, sjokolade, lekebiler og fløyter. I utdrikningslag kan du velge et mer voksent fyll. Pinata er en morsom måte å sprite opp festen på.

Ballonger

En ballong eller tre kan blidgjøre både store og små. Om det er noen du vil gi en ekstra oppmerksomhet eller om skal arrangere tidenes party, vil du finne det du leter etter her. Du finner et av landets største utvalg av ballonger og festprodukter hos oss.

Fra konkurs til relansering – vi er tilbake!

Fra konkurs, til overtagelse, til ekspansjon og nå relansering. Det siste 1,5 året har vært tøft for The Balloon Company. Les vår historie om hvordan vi kom seirende ut av det hele. Bevart konsept og identitet  The Balloon Company har drevet med ballonger og festpynt helt siden 1993.

0

Min HandlekurvSubtotal

kr
X