Få levert ballonger på døren

Jobbe hos oss

Vi tilbyr et bredt utvalg av ballong- og festprodukter. Vi har levert skreddersydd ballong- og festdekor på Østlandet i over 25 år. Med stor stolthet leverer vi fantasifulle og fargerike ballongdekorasjoner som buer, buketter, søyler og mye annet. Vårt team av dedikerte og festlige ansatte, jobber med travle mødre, bestevenner, bruder, begivenhetsplanleggere, bryllupskoordinatorer, festivalarrangører, nasjonale selskaper og små uavhengige bedrifter. Vi er i stand til å forvandle et lite hjem, et selskapslokal, et bedriftskontor eller en stor scene til ballong lykke. Vi dekker alle dine fest og ballongbehov!

Ledige stillinger

Butikkmedarbeider – Deltid og ekstrahjelp

Vi søker nye medarbeidere til vår butikk på Ullevålsveien, er DU den vi leter etter?
Er du en glad og smilende person som elsker å prate med kunder og yte den beste kundeservice? Interesserer du deg for ballonger og dekorasjoner? Ønsker du å bidra til å spre glede, uansett anledning? Da ønsker vi at DU blir en av oss!

 

Du må være hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvendt, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å samarbeide, positiv, fleksibel og strukturert.

 

Hovedoppgaver vil være:

 • Laging av ballongdekorasjoner
 • Salg og kundeservice
 • Inneha produktkunnskap
 • Orden og renhold
 • Vareplassering og påfyll

Vi kan tilby:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et dynamisk, spennende og morsomt miljø
 • Opplæring og trening 

Du må kunne jobbe på dagtid, og i tillegg vil man måtte påregne noe ekstra arbeid ved behov i helger, ferier, sykdom og høysesong.

 

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Intervjuer og ansettelser pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

  0

  Min Handlekurv  Subtotal

  kr
  X